ΘΡΗΝΟΣ – Σκοτώθηκε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας! (φωτο)

Συγκλονισμένοι οι διασώστες από τις εικόνες στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία. Πάγωσαν όταν διαπίστωσαν την ταυτότητα του άτυχου οδηγού…






Το φοβερό τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή στον 42χρονο επιχειρηματία, έγινε στις 07:30 το πρωί, στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία, σε ευθεία στο ρεύμα προς την πόλη και συγκεκριμένα στο 207 χλμ, λίγο πριν την αερογέφυρα της Ανθήλης!

Και τα δυο αυτοκίνητα είχαν την ίδια κατεύθυνση και όλα δείχνουν ότι το Ford Maverick, που ακολουθούσε, από άγνωστη αιτία έπεσε με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο Lada Niva, που προπορευόταν και οδηγούσε ο άτυχος 42χρονος επιχειρηματίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ερχόταν από την Καισαριανή στη Φθιώτιδα για κυνήγι.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του Ford απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 42χρονου, που σκοτώθηκε επί τόπου, χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών από την Π.Υ. Λαμίας.

Η τραγική ειρωνεία πίσω από το τροχαίο



Πριν από τρία χρόνια χρόνια, τον Νοέμβριο του 2015, ο πατέρας του 42χρονου σκοτώθηκε σε ηλικία 66 ετών πάλι στη Φθιώτιδα, πηγαίνοντας και αυτός για κυνήγι στα βουνά της Οίτης. Το τζιπ που οδηγούσε από άγνωστη αιτία βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να ανατραπεί σε επαρχιακό δρόμο κοντά στην Παύλιανη.

Οι φίλοι του που ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε και άρχισαν να τον αναζητούν. Τελικά τον εντόπισαν πεσμένο στην πλαγιά και βάρια τραυματισμένο. Τον τύλιξαν με κουβέρτες και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο ήταν ακόμη ζωντανός, αλλά στη διαδρομή μετά από 10 λεπτά περίπου, άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.



Η τραγική ειρωνεία είναι ότι κάποιοι από την παρέα του, του είχαν πει να πάει από τον άλλον δρόμο που οδηγεί στην Παύλιανη και όχι από τον επαρχιακό που πάει Αποστολιά – Καλοσκοπή – Παύλιανη. Ωστόσο ο 66χρονος επέλεξε αυτό το δρομολόγιο, που αποδείχτηκε μοιραίο.


Οι εικόνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Λαμία



  • Κοινοποιήστε στο Facebook

lamiareport.gr