Η Ρία Αντωνίου είναι το μοντέλο που κατήγγειλε για βιασμό τον σύντροφό της (φωτο)

Η Ρία Αντωνίου είναι το μοντέλο που κατήγγειλε για βιασμό τον σύντροφό τηςTο πασίγνωστο μοντέλο Ρία Αντωνίου κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον σύντροφό της, γνωστό επιχειρηματία -  Τι απαντάει ο ίδιος




Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Ρία Αντωνίου πήγε το πρωί της Δευτέρας σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής και κατέθεσε μήνυση και αγωγή για βιασμό από τον σύντροφό της.

Με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η 30χρονη κοπέλα έφερε σημάδια στο σώμα της που αποτελούν ενδείξεις για τη βασιμότητα της καταγγελίας της.

Ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα περιληφθεί στη δικογραφία.

Η ιστορία
Το 30χρονο πανέμορφο μοντέλο κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας το περασμένο Σάββατο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε. Το πρωί της Κυριακής υπήρξε έντονος καβγάς, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον οποίο το μοντέλο ζήτησε από τον επιχειρηματία να χωρίσουν.

Τότε, για ακόμη μια φορά, όπως φέρεται να έχει υποστηρίξει το μοντέλο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει, αλλά και πάλι αντιστάθηκε.

Σύμφωνα με την κυρία Ρία Αντωνίου ο επιχειρηματίας τη βίασε τη νύχτα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας η ίδια μετέβη σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής καταγγέλλοντάς τον.



Η απάντηση του επιχειρηματία

Ο επιχειρηματίας απάντησε με μία επιστολή ότι αρνείται όλες τις κατηγορίες και πως με έκπληξη πληροφορήθηκε όλα όσα του καταλογίζει η Ρία Αντωνίου.

Στην επιστολή που έστειλε στο gossiptv αναφέρει τα εξής: «Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κυρίας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

Ο επιχειρηματίας ωστόσο απέφυγε τη σύλληψη επειδή έληξε το αυτόφωρο και αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες τη θέση του μέσω των συνηγόρων του για την υπόθεση.
.gazzetta.gr