Δάκρυα για τη Λέιντι Γκάγκα - Εξομολογείται τον έρωτά της στον Μπράντλεϊ Κούπερ δημοσίως - (φωτο-βίντεο)

"Είσαι ο έρωτας της ζωής μου" εξομολογήθηκε

η Λέιντι Γκάγκα απευθυνόμενη στον Μπράντλεϊ Κούπερ χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης τη στιγμή που βραβευόταν ως Καλύτερη Ηθοποιός για τον ρόλο της στο ριμέικ του "Ένα Αστέρι Γεννιέται".

Tο βράδυ της Κυριακής απονεμήθηκαν τα Critics' Choice Awards, με τα οποία η αμερικανική Ένωση Κριτικών Broadcast Film Critics Association τιμά επιτεύγματα στον χώρο του κινηματογράφου. Η Λέιντι Γκάγκα με το κινηματογραφικό ντεμπούτο της κατέκτησε δύο βραβεία, αυτά για το Καλύτερο Τραγούδι με το "Shallow" αλλά και για την Καλύτερη Ηθοποιό κάτι που προκάλεσε συγκίνηση στην popstar.


Μόλις ανακοινώθηκε το όνομά της αγκάλιασε και φίλησε τον αρραβωνιαστικό της ενώ στη συνέχεια αγκάλιασε τον δημιουργό και συμπρωταγωνιστή της Μπράντλεϊ Κούπερ. Ανεβαίνοντας στη σκηνή προχώρησε σε έναν συγκινητικό ευχαριστήριο λόγο:

"Ευχαριστώ Κρίστιαν, αγάπη μου. Ευχαριστώ" είπε απευθυνόμενη στον μνηστήρα της και μετά αποθέωσε τον Μπράντλεϊ Κούπερ τον οποίο αποκάλεσε τον έρωτα της ζωής της αλλά και μαγικό δημιουργό. "Είσαι το ίδιο μαγικός και ως άνθρωπος. Ποτέ δεν συνάντησα έναν τέτοιο σκηνοθέτη ή ηθοποιό όπως εσύ. Και θα σε λατρεύω για πάντα. Είσαι εξίσου ο έρωτας της ζωής μου όσο και ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα.".
Στη συνέχεια, αφιέρωσε το βραβείο της στη ζωή αλλά και σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον αλκοολισμό, όπως ο ήρωας τον οποίο υποδύεται ο συμπρωταγωνιστής της.

Οι φωτό και τα βίντεο από την Daily Mail: