Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου καπετάνιου - Τι υποστηρίζει παιδικός του φίλος

Σκληρή απάντηση στη “μαύρη χήρα”

της Ερμιονίδας έδωσε ο παιδικός φίλος του άτυχου καπετάνιου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στην αυλή του δικού του σπιτιού στην Κοιλάδα Ερμιονίδας τον Δεκέμβριο του 2014.


Πριν από λίγες μέρες, η 41χρονη που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης από τον Δεκέμβριο του 2016 για τη δολοφονία του συζύγού της, με γραπτή της κατάθεση έριξε τα βέλη της στον αδελφικό φίλο του καπετάνιου, αναφέροντας πως τον θεωρεί “άμεσο συνεργό στο έγκλημα, αν όχι αποκλειστικό δράστη”.

Έξαλλος ο άνδρας απάντησε στα όσα υποστήριξε η χήρα, η υπόθεση της οποίας δικάζεται ξανά από το Εφετείο, όπου η καταδικασθείσα θα προσπαθήσει να “σπάσει” τα ισόβια. Ο φίλος του άτυχου ναυτικού έδωσε τη δική του εκδοχή στα όσα είπε μέσα από τη φυλακή η γυναίκα, η οποία ουσιαστικά τον κατηγορεί ως τον δράστη της δολοφονίας.

“Στην αρχή υποστήριζε πως εγώ δεν έχω καμία σχέση σε αυτό, αλλά μετά τα άλλαξε. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό, δηλαδή να πέσει σε αντιφάσεις, αλλά δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά και για τον λόγο αυτό βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Παίζει το τελευταίο της χαρτί”, είπε ο κολλητός φίλος του άτυχου καπετάνιου.

“Αντί να φωνάξει βοήθεια, κάλεσε τον δικηγόρο του. Όταν ρωτήθηκε στην αρχή αρνήθηκε ότι ήταν δικό του το όπλο, ενώ βρέθηκε πυρίτιδα στο αριστερό του χέρι συμβατή του όπλου”, κατέθεσε η χήρα.

Σχετικά με την προκαταρκτική έρευνα που γίνεται εδώ και καιρό για τυχόν συμμετοχή του στο φονικό, ο άνδρας είπε ότι από την πρώτη στιγμή γνώριζε τι θα επακολουθήσει, αφού το πτώμα βρέθηκε στο σπίτι του και το όπλο ήταν δικό του.

“Έχω καταθέσει μία φορά μέχρι στιγμής. Δεν έχω να κρύψω κάτι και θέλω να βρεθεί μία άκρη και να τελειώσει όλο αυτό”, κατέληξε.

Πηγή πληροφοριών: Espresso