Όλο και περισσότεροι βρίσκουν Φίδια στις Τουαλέτες τους. Μόλις δείτε Πώς φτάνουν εκεί, θα Τρομάξετε (βιντεο)

Φαίνεται πως τελευταία εμφανίζονται φίδια στα πιο απρόσμενα σημεία των σπιτιών – στις τουαλέτες!


Φανταστείτε να πηγαίνετε στο μπάνιο και να δείτε ένα τεράστιο ανακόντα να κρέμεται από την λεκάνη.



Και όμως αυτό είναι πιο συνηθισμένο από όσο νομίζετε. Ένας άντρας από την Βόρεια Καρολίνα με όνομα MikeGreen λέει πως έχει βρει έξι φίδια στην τουαλέτα του τα τελευταία 4 χρόνια!

Κάποιος βρήκε έναν πύθωνα στην τουαλέτα του στην Αυστραλία, που είναι γνωστή ως η χώρα με τα περισσότερα φίδια στον κόσμο. Μπορείτε να το πιστέψετε;
Γιατί συμβαίνει αυτό; Πώς μπορεί ένα φίδι να βγει από την λεκάνη σας; Φαίνεται πως τα φίδια μπορούν εύκολα να μπουν από τους σωλήνες εξαερισμού από τις ταράτσες και να φτάσουν μέχρι την τουαλέτα.

«Αυτά τα ζώα νιώθουν περισσότερο άνετα σε κλειστά και σκοτεινά μέρη. Οπότε, θα μπουν σε έναν σωλήνα χωρίς να το σκεφτούν και πολύ. Σε μερικές περιπτώσεις, δεν αποκλείεται να καταλήξουν στην τουαλέτα κάποιου,» είπε ο Ian Recchio, ειδικός στα ερπετά από τον ζωολογικό κήπο του Los Angeles.



Εάν βρείτε ένα φίδι στην τουαλέτα σας, καλέστε αμέσως τις αρχές. Θα καταφέρουν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτό και θα το ταυτοποιήσουν.

Τα καλά νέα είναι πως τα περισσότερα από τα φίδια είναι άκακα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο επικίνδυνο, οπότε καλό θα είναι να προσέχετε.

Δείτε περισσότερα για το πώς να αντιδράσετε σε μία τέτοια περίπτωση στο βίντεο που ακολουθεί:
perierga.gr