8 επώνυμοι Έλληνες που χήρεψαν και ξαναπαντρεύτηκαν

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με τον Υπάτιο Πατμάνογλου, ενάμιση χρόνο μετά την τραγική απώλεια της συζύγου και του 3χρονου παιδιού του στο συγκλονιστικό τροχαίο στην Εθνική Οδό που μας σόκαρε όλους και τη σκληρή κριτική που δέχτηκε, ψάξαμε και βρήκαμε 7 ακόμα διάσημους Έλληνες, που χήρεψαν, αλλά δεν το έβαλαν κάτω.




Γνωστές περιπτώσεις στο εξωτερικό είναι ο Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος έχασε τη συζυγό του το 1991 από καρκίνο των ωοθηκών, αλλά 10 χρόνια μετά παντρεύτηκε ξανά την Kely Shaye Smith και ζουν μέχρι σήμερα αγαπημένοι και τρελά ερωτευμένοι, ο Ρίο Φέρντιναντ, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Αγγλίας, ο οποίος έχασε τη γυναίκα του Rebecca Ellison από καρκίνο το 2015 (έμεινε μόνος με 3 παιδιά), αλλά φέτος ξαναπαντρεύτηκε την Κate Wright, με την οποία έβγαινε από πέρυσι, ο Ρομάν Πολάνσκι, του οποίου η πρώτη γυναίκα δολοφονήθηκε το 1969 μέσα στο σπίτι της από τον Τσαρλς Μάνσον, ξαναπαντρεύτηκε 20 χρόνια μετά την Emmanuelle Seigner και ο Πόλ Μακάρτνεϊ, η πρώτη σύζυγος του οποίου, Linda Eastman πέθανε το 1998, ξαναπαντρεύτηκε το 2002 τη Heather Mills και το 2011 τη Nancy Shevel.

Ξένοι και εγχώριοι celebrities συνέχισαν να ζουν ως όφειλαν να κάνουν: να κερδίσουν τη χαμένη τους ευτυχία και να μη αφήσουν τίποτα να τους κλέψει μέσα από τα χέρια αυτό το θεόσταλτο δώρο, που λέγεται ζωή.



Υπάτιος Πατμάνογλου



Στις 26 Φεβρουαρίου 2017 ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχασε το μικρό του γιο, Παύλο και την αγαπημένη του σύζυγο, Αποστολία, όταν ο νεαρός Γιώργος Βακάκης έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε και καρφώθηκε πάνω στο όχημα της οικογένειας, το οποίο εκείνο την ώρα ήταν σταθευμένο σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού. Σώθηκε μόνο ο πατέρας που εκείνη την ώρα είχε κατέβει από το όχημά του, για να πάει στην τουαλέτα.



Ενάμιση χρόνο μετά, ο Υπάτιος Πατμάνογλου είναι έτοιμος να προχωρήσει τη ζωή του. Παντρεύεται στις αρχές Δεκεμβρίου με τη νέα του σύντροφό του, την οποία γνώρισε μέσω Facebook με τη βοήθεια φίλων του. Η σύντροφός του είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων, καθώς ασχολείται με τα κοινά, ενώ έχει βιώσει και εκείνη μια απώλεια ανάλογη με αυτή του Υπάτιου Πατμάνογλου.

«Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της και εμείς οφείλουμε να τις ακολουθούμε» έγραψε πριν λίγες μέρες στο facebook δίνοντας μαθήματα κουράγιου και δύναμης.

Πασχάλης Τερζής





Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, εκτός από τη Γιάννα Τερζή, έχει ένα ακόμα παιδί, ένα γιο, κάτι που λίγοι γνωρίζουν. Τον απέκτησε από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος έληξε άδοξα καθώς η σύζυγός του πέθανε. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «είχε την έντονη επιθυμία να τελειώσει», αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησε να αποκτήσει μία εξαιρετική οικογένεια. Ζει ευτυχισμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, Μαρία και τα παιδιά του.

Νίκος Γκάλης





Στα 27 του ο Νίκος Γκάλης παντρεύτηκε την 22χρονη Τζένη Ρήγα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Η σχέση τους ήταν μια σχέση έντονη. Το Renault 5 Turbo που της είχε δωρίσει ο ίδιος ο Γκάλης ήταν αυτό που της έκοψε τόσο νωρίς το νήμα της ζωής. Λίγο έξω από την Κατερίνη, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά και με σφοδρότητα με ένα άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας άντρας με τη σύζυγό του. Ο απολογισμός; 3 νεκροί.

Αρκετά χρόνια αργότερα το 2005, ο Νίκος Γκάλης ξαναπαντρεύτηκε τη δημοσιογράφο Έλενα Παναγιώτου, με την οποία απέκτησε μια κόρη.



Κώστας Καζάκος



Ποιος δεν γνωρίζει ότι υπήρξε παντρεμένος με την αείμνηστη Τζένη Καρέζη; Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν ακόμα παντρεμένη με το Ζάχο Χατζηφωτίου και λίγους μήνες μετά, παντρεύτηκαν και έφεραν στη ζωή ένα γιο, τον Κωνσταντίνο.



Η Τζένη Καρέζη έφυγε νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών «χτυπημένη» από τον καρκίνο. 5 χρόνια μετά το θάνατό της, το 1997, παντρεύτηκε τη Τζένη Κόλλια στα 62 του χρόνια, η οποία του χάρισε τρία ακόμη παιδιά.

Ηλίας Μαμαλάκης





Η επί 38 χρόνια σύζυγος και σύντροφος ζωής του Ηλία Μαμαλάκη, Στέλλα, «έφυγε» απο τη ζωή στις 31 Αυγούστου του 2010 εξαιτίας του καρκίνου, γεγονός που βύθισε σε βαθύ πένθος το γνωστό σεφ. Δύο χρόνια μετά το χαμό της συζύγου του, με την οποία δεν απέκτησαν παιδιά, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ντορίτα Πετρατζά, η οποία έχει τρία παιδιά από δυο προηγούμενους γάμους.

Ο σεφ δεν κρατούσε κρυφή τη σχέση του, όμως προτιμούσε να κρατά χαμηλούς τόνους και έτσι επέλεξε να κάνει και τον γάμο του. Σήμερα είναι ευτυχισμένος και έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος


 


Ήταν από τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε και αυτό λόγω της θυελλώδους σχέσης του με τη Νατάσα Καλογρίδη λίγους μόλις μήνες μετά το θάνατο της συζύγου του και παλιάς αγαπημένης ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη.

Το αν χώρισαν ή είναι ακόμα μαζί ή παντρεύτηκαν ή χώρισαν δεν είναι ακόμα βέβαιο. Οι φήμες οργιάζουν και τα κουτσομπολιά πάνε κι έρχονται. Σημασία έχει ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αν και 84 ετών, ξέρει ποιο είναι το νόημα της ζωής και επέλεξε να ζήσει παρά να κλειστεί σε τέσσερις τοίχους να θρηνήσει για κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει.



Στάθης Αγγελόπουλος



Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Splash είχε κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη, για ένα γεγονός που ελάχιστοι γνωρίζουν: «Το 1992 παντρεύτηκα την Ηλέκτρα και λίγες ημέρες μετά «έφυγε» από τη ζωή. Στην αρχή είχαμε σχέση. Λίγο μετά “χτυπήθηκε” από την κακιά ασθένεια, που λέμε, κι έκανα τα πάντα να τη βοηθήσω να γίνει καλά, να γιατρευτεί. Ξόδεψα το 75% της περιουσίας που κληρονόμησα από τον πατέρα μου για την Ηλέκτρα για να τη σώσω.



Ήταν ένα εξαιρετικό πλάσμα και μια σπουδαία φωνή που θα μπορούσε να είχε κάνει καριέρα. “Έφυγε” το 1992. Πριν “φύγει”, για να της δώσω μια μεγάλη χαρά, παντρευτήκαμε με κουμπάρους τη Βίκυ Μοσχολιού και τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο εδώ στη Βούλα», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Στην πορεία παντρεύτηκε τη Μαρία Κουτσαντώνη, με την οποία χώρισε συναινετικά το 2000, αφού απέκτησε ένα γιο, το Μανώλη. Έχει αποκτήσει και μία κορούλα από τη σύντροφό του, Παρασκευή Παπαδημητρίου.

Γιώργος Κορακάκης



Για όσους δεν τον γνωρίζουν ο Γιώργος Κορακάκης είναι από τα «δυνατά χαρτιά» του ποδοσφαίρου: Έχει αγωνιστεί σε Αγία Ελεούσα, Χαλκηδόνα, Ατρόμητο, Διαγόρα, Εθνικό Πειραιά και Ελπιδοφόρο Κηφισιάς, ενώ ως προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο του Ατρομήτου τη σεζόν 2016-2017. Πλέον, έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας.

Αποχαιρέτισε τη σύζυγό του, Αγγελική, το 2015, η οποία χτυπημένη από την επάρατη νόσο άφησε την τελευταία πνοή της σε ηλικία μόλις 36 ετών. Παντρεύτηκε την Κάτια Κοξένογλου, με την οποία απέκτησε δύο κόρες.

Πηγή : prototupo.gr