Αθήνα Οικονομάκου: Ο γάμος της τσιγκουνιάς και της μιζέριας! Δεν ήξερες δεν ρώταγες;

Τα κουτσομπολιά των καλεσμένων που κανείς άλλος δεν έγραψε…






Παρακολουθώ όλο το Σαββατοκύριακο αυτούς τους δύο γάμους. Από τη μία της Αθηνάς Οικονομάκου και από την άλλη της Μαρίας Μενούνος.

Η Μαρία Μενούνος κατά τη γνώμη μου παρέδωσε μαθήματα απλότητας χαλαρότητας και έδειξε πόσο αληθινή σταρ είναι!

Ένας φίλος μου δημοσιογράφος βρέθηκε στο γάμο της Μαρίας Μενούνος και όλο το βράδυ της Κυριακής δε σταμάτησε να μου περιγράφει πως η Μαρία νοιαζόταν για όλους τους καλεσμένους της χωρίς καν να ξέρει τους περισσότερους.



Οι περισσότεροι καλεσμένοι στο γάμο της Μαρίας Μενούνος Ήταν καλεσμένη των κουμπάρων και το γραφείο δημοσίων σχέσεων. Και όμως για αυτούς τους ανθρώπους που η Μαρία Μενούνος δεν γνώριζε σκιζόταν κυριολεκτικά και η ίδια και οικογένειά της!

Νοιαζόντουσαν για τα πάντα…για το αν τρώνε καλά ,για τον μετακινήθηκαν σωστά, πώς θα γυρίσουν πίσω ,που θα μείνουν, θα διανυκτερεύσουν στην περιοχή τα πάντα.

Η κοπέλα αυτή έκανε τόσο καλή εντύπωση στους καλεσμένους της που είμαι βέβαια ότι θα την συζητάνε για πάρα πολλά χρόνια.

Και από την άλλη έχουμε το γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η Αθήνα θεωρείται στην Ελλάδα από τις κορυφαίες ηθοποιούς και αν μιλάμε για τα social media θεωρείται ίσως η κορυφαία influencer στην Ελλάδα.



Εδώ λοιπόν είχαμε ένα γάμο χωρίς καμία προσοχή στους καλεσμένους.

Όταν κάνεις το γάμο σου στη Μύκονο Οκτώβριο μήνα πρέπει να έχεις φροντίσει για τους ανθρώπους που θα έρθουνε να μην νιώθουν άβολα και να μη νιώθουν παραπεταμένοι και να μη νιώθουν ότι τελικά τους κάλεσες στο γάμο μόνο και μόνο για τα social media και όχι επειδή σε ενδιαφέρουν σαν άνθρωποι.

Με το συμπάθειο αλλά εγώ το ενδιαφέρον δεν το είδα…



Θεωρώ εντελώς απαράδεκτο να κάνεις στο γάμο σου σε έναν ανοιχτό χώρο με 10 μποφόρ που έχει η Μύκονος και να μην έχεις φροντίσει να έχεις σόμπες μανιτάρια ή οτιδήποτε άλλο θερμαντικό υπάρχει για να είναι άνετοι οι καλεσμένοι.

Μα αλήθεια τι γελοία εικόνα ήταν αυτή να βλέπεις όλους τους καλεσμένους στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου να είναι με κουβέρτες. Μάλιστα μία ηθοποιός συμπρωταγωνίστριά της Οικονομάκου στο «έλα στη θέση μου»η κοπέλα είχε τρεις κουβέρτες απάνω της και έτρεμε σαν το ψάρι τα χείλη της είχανε γίνει μπλαβί.

Εδώ δεν υπάρχει θέμα οικονομικό είναι θέμα τσιγκουνιάς είναι θέμα τσιγκουνιάς συναισθημάτων απέναντι στους καλεσμένους



Οι καλεσμένοι σου είναι πιο σημαντικοί άνθρωποι που έχουν έρθει στο γάμο σου πρέπει να φροντίζεις αυτούς και λιγότερο τον εαυτό σου. Και να πω ότι δεν ήξερες !


Κοινοποιήστε στο Facebook
Ο άντρας σου έχει ξενοδοχείο στη Μύκονο πόσους γάμους έχει κάνει στο ξενοδοχείο του;

Δε γνώριζε ο άνθρωπος τι τους περιμένει;

Όλοι γνωρίζατε αλλά δεν σας ενδιέφερε δε σας απασχόλησε το θέμα.

Γι’ αυτό και Αθηνά μου συγκεντρώσατε τόσα αρνητικά σχόλια σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτό που έγινε στο γάμο σου για αυτή τη κακή συμπεριφορά απέναντι στους φίλους σας.

Να ζήσετε αλλά δεν είναι όλα διαφήμιση στο Instagram υπάρχουν και αγνά συναισθήματα!


 

 


[youweekly.gr]