Φρίκη στον Έβρο! Εσφαξαν μάνα και ανήλικες κόρες για παραδειγματισμό

– Ο ιατροδικαστής μιλάει για το έγκλημα που πάγωσε τον Έβρο και ολόκληρη τη χώρα


<– Οι δράστες έδεσαν τις γυναίκες και τις έσφαξαν με μαχαίρι στρατιωτικού τύπου – Τι δείχνουν τα ρούχα που φορούσαν – Φόβος στο χωριό της τριπλής δολοφονίας – Οι ηλικίες των τριών γυναικών – Ανάμεσα στα θύματα και ένα ανήλικο κορίτσι – Τους έκοψαν τον λαιμό επειδή δεν είχαν να πληρώσουν
Η τριπλή δολοφονία γυναικών συγκλονίζει τον Έβρο από χθες, με τον ιατροδικαστή και τους αστυνομικούς που παίρνουν μέρος στις έρευνες, να προσπαθούν να συμπληρώσουν τα κομμάτια της φρικιαστικής υπόθεσης. Τρεις γυναίκες βρέθηκαν άγρια δολοφονημένες με φονικά χτυπήματα στο λαιμό και το στήθος. Το μαχαίρι του εγκλήματος, που βρέθηκε στο σημείο, είναι στρατιωτικού τύπου.



Πρόκειται για ένα οδοντωτό μαχαίρι που χρησιμοποιείται από κυνηγούς ή και δύτες και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ανιχνευθούν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε την πρώτη εξέταση και διαπίστωσε ότι οι τρεις γυναίκες έφεραν βαθιά δολοφονικά χτυπήματα. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι δύο από τις τρεις είχαν δεμένα τα χέρια και τα πόδια με σχοινιά που εντοπίστηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων από την πρώτη γυναίκα. Επιπλέον, εκτιμά ότι το φρικτό έγκλημα διεπράχθη πριν από λίγες μέρες.

Ιατροδικαστής στο NewsIt.gr: Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο


Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης τόνισε ότι πρώτη φορά βλέπει τέτοιες εικόνες στα 18 χρόνια που είναι ιατροδικαστής. «Ολοκλήρωσα την πρώτη αυτοψία στο σημείο που βρέθηκαν νεκρές και η έρευνα συνεχίζεται. Η μία γυναίκα είναι ηλικίας 18 με 20 ετών, η άλλη ανήλικη και η τρίτη κοντά στα 35 της χρόνια».

Τα 3 θύματα είναι πολύ πιθανόν να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους. «Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για εγκληματική ενέργεια» επισημαίνει ο ιατροδικαστής. Αύριο θα διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου ήδη έχουν μεταφερθεί οι σοροί.
NewsIt.gr: