Η Καρντάσιαν φόρεσε ένα μαγιό της από το 1996 και να το αποτέλεσμα Οι προκλητικές φωτογραφίες που προκάλεσαν χαμό στο Instagram

Νοσταλγική διάθεση φαίνεται πως είχε η Κιμ Καρντάσιαν και μάλιστα σε… δόσεις.
Η σταρ των ριάλιτι μία εβδομάδα πριν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία selfie, στην οποία ήταν σε κοινή θέα το πληθωρικό της στήθος, το οποίο μετά βίας καλυπτόταν από ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Λίγες ημέρες αργότερα κι αφού η επίμαχη φωτογραφία είχε συγκεντρώσει πάνω από 2,5 εκατ. likes, η Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψε, ανεβάζοντας αυτή τη φορά μία ολόσωμη ακέφαλη φωτογραφία της, όπου σε αυτήν αποκάλυπτε και το κάτω μέρος από το μικροσκοπικό της μπικίνι.  Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, το επίμαχο σέξι μπικίνι, διάσημης φίρμας, είναι από το 1996 και η σταρ το φόρεσε 22 χρόνια μετά.

Ωστόσο, η φωτογραφία της προκάλεσε χαμό στο account της, αφού είναι ιδιαίτερα προκλητική κι ελάχιστα αφήνει στη φαντασία. Ή για την ακρίβεια, ελάχιστα και μετά βίας το σούπερ μικροσκοπικό μαγιό καλύπτει τα επίμαχα της Καρντάσιαν. Πάντως, τα likes στη δεύτερη φωτογραφία έπεφταν με καταιγιστικούς ρυθμούς και μέσα σε λίγες ώρες έφτασαν τα 3,8 εκατ.

.newsbeast.g