Κορακάκη: Aποκτά δικό της σκοπευτήριο στη Δράμα με τη βοήθεια επιχειρηματία

Στο δικό της, καινούργιο προπονητήριο στη Δράμα θα μπει σε λίγο καιρό η Άννα Κορακάκη, που ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες...



του Τόκιο, βάζοντας τα δυνατά της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ν. Κορέας.

Μετά από χρόνια προπονήσεων στο νταμάρι, η χρυσή Ολυμπιονίκης θα αποκτήσει με τη βοήθεια επιχειρηματία το χώρο προπόνησης που της αξίζει. «Μας βοήθησε ένας επιχειρηματίας», είπε ο πατέρας και προπονητής της Άννας, Τάσος Κορακάκης στο Sportime και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ο Ιβάν Σαββίδης ο επιχειρηματίας, όπως πολλοί θα σκέφτηκαν: «Αυτό το προπονητήριο είναι έτοιμο και βρίσκεται μέσα στη Δράμα. Θα γίνει κι άλλο ένα εκτός πόλης, για το πυροβόλο. Δεν επιτρέπεται το πυροβόλο να είναι μέσα στην πόλη. Το δεύτερο προπονητήριο θα αργήσει να ετοιμαστεί, καθώς είναι διαφορετικός ο χώρος, ενώ απαιτούνται κι άλλες άδειες.

Θα πούμε το όνομα του επιχειρηματία όταν μας δώσει το ελεύθερο». Ανοιχτό για τους αθλητές Το νέο προπονητήριο της Άννας θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κι άλλοι αθλητές εφόσον το επιθυμούν. «Εξυπακούεται αυτό! Θα κάνει και καλό στην πόλη μας», πρόσθεσε ο κ. Κορακάκης, ο οποίος εξήγησε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: «Πρώτη φορά θ’ αγωνιστεί η Άννα ως γυναίκα σε αυτή τη διοργάνωση και θα μετάσχει στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού, αλλά και στα 25μ. πυροβόλο. Οι 4 πρώτοι σε κάθε αγώνισμα παίρνουν την κάρτα για το Τόκιο. Δεν είναι εύκολο. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Ο Διονύσης δηλώθηκε τελευταία φορά ως έφηβος, όμως, θα έχει ευκαιρίες την επόμενη χρονιά να διεκδικήσει την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
tro-ma-ktiko.blogspot.com/