Χαμός με 33χρονο στην Αθήνα: Ανάγκαζε 26χρονη σύζυγο να κάνει σ...ξ με άλλους ενώ αυτός… - Ξύλο, εκβιασμοί

Ποιο το απίστευτο περιστατικό με 33χρονο και 26χρονη στην Αθήνα;...

br />


Τέσσερα χρόνια γάμου και η απόκτηση ενός παιδιού δεν φάνηκαν ικανά να εμποδίσουν έναν 33χρονο από την Αμαλιάδα να γίνει… μαστροπός και να εκδίδει την ίδια του τη σύζυγο αντί 100 ευρώ! Όμως, δεν αρκέστηκε στο να οργανώνει τις ερ@τικές συνευρέσεις της 26χρονης γυναίκας του με τους πελάτες που έβρισκε μέσω facebook, κάποια στιγμή άρχισε και να… φτιάχνεται παρακολουθώντας τη!

Όταν η κοπέλα αγανάκτησε από την κόλαση που έζησε στα χέρια του, υπέβαλε μήνυση εναντίον του εν διαστάσει (πλέον) συζύγου της -πριν από έναν μήνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- ζητώντας τη δίωξή του. Όπως αναφέρει, η ίδια και ο άντρας της κατάγονται από τον Δήμο Ήλιδας, αλλά έμεναν στην Αθήνα. Το 2011 παντρεύτηκαν και απέκτησαν ένα παιδί που σήμερα είναι 6 ετών, αλλά από το 2015 ως φέτος τον Μάρτιο ο 33χρονος την εξανάγκαζε με απειλές και ξυλοδαρμούς να έρχεται σε σ@ξουαλική επαφή με άλλους άντρες.

Όπως ισχυρίζεται η 26χρονη, ο 33χρονος την υποχρέωνε να κλείνει ερ@τικά ραντεβού με αγνώστους μέσω facebook, αρχικά σε δικούς τους χώρους και μετά στο ίδιο τους το σπίτι! Όπως είπαν στην «Espresso» καλά πληροφορημένες πηγές, ο άνδρας είχε ανεξάντλητο… πελατολόγιο, δίχως να τον περιορίζουν η ηλικία, η εθνικότητα ή οτιδήποτε άλλο!

Αρχικά, την πίεζε να πληκτρολογεί εκείνη τα μηνύματα που αντάλλασσε στο messenger με τους υποψήφιους πελάτες, όμως στη συνέχεια ανέλαβε εκείνος δράση παριστάνοντας εκείνη και στέλνοντας ο ίδιος τα μηνύματα από τον λογαριασμό της 26χρονης.

Στις συναντήσεις παρουσιαζόταν ως εξάδελφός της, ο οποίος τη συνόδευε για να την προστατεύει και εισέπραττε το ποσό, που συνήθως ήταν 100 ευρώ, ενώ σε μερικές περιπτώσεις ήταν μεγαλύτερο. Στην αρχή οι συναντήσεις γίνονταν σε ξενοδοχεία και σε χώρους των πελατών, αλλά μετά ο 33χρονος μετέτρεψε σε οίκο ανοχής το σπίτι τους στην Αθήνα!

Ξύλο και εκβιασμοί

Η κοπέλα εξήγησε στη μήνυση ότι τον πρώτο καιρό ο 33χρονος δεν παρευρισκόταν στα ραντεβού, αλλά έπειτα άρχισε να παρακολουθεί τη γυναίκα του να κάνει σ@ξ με άλλους! Η ίδια ισχυρίζεται ότι είχε αρνηθεί να πηγαίνει σε αυτά τα ραντεβού, αλλά εκείνος την ξυλοκοπούσε και την απειλούσε με τη ζωή της ή ότι θα έδειχνε στους συγγενείς της φωτογραφίες από τις ερωτικές συνευρέσεις της με τους άλλους άντρες!

Η νεαρή γυναίκα είχε απελπιστεί τόσο που έφτασε στα όρια της αυτοκτονίας και αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς της για την κόλαση που βίωνε τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο πατέρας και η μητέρα της δεν πίστευαν στα αυτιά τους με όσα άκουσαν από το στόμα της κόρης τους, αλλά τη συμβούλεψαν με ψυχραιμία να πάρει το παιδί και να εγκαταλείψει το διαμέρισμα.

Τελικά, τον Ιούλιο η 26χρονη κατέθεσε αγωγή διαζυγίου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και πριν από λίγες ημέρες, μέσω του δικηγόρου της, κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας εις βάρος του συζύγου της, ζητώντας να τιμωρηθεί για όσα ισχυρίζεται ότι έζησε στα χέρια του.

«Έχουμε κινηθεί νομικά εναντίον του εν διαστάσει συζύγου της εντολέως μου και ζητάμε την ποινική του δίωξη για τις παράνομες πράξεις του» εξήγησε στην «Espresso» ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Σάκης Κότσιφας, που έχει αναλάβει την υπόθεση από την πλευρά της 26χρονης και πρόσθεσε πως πρέπει να δει κανείς το όλο ζήτημα ως ένα κοινωνικό φαινόμενο: «Ακόμα μία φορά το διαδίκτυο χρησιμοποιείται ως μέσο για τη διενέργεια παράνομων και ανήθικων πράξεων.

Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιήθηκε στην προκειμένη περίπτωση είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, γιατί αυτή η συμπεριφορά μπορεί να επηρεάσει ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Και επειδή πολλά άτομα και ιδιαίτερα τα μικρότερα είναι απροετοίμαστα και απροστάτευτα από παρόμοιες ενέργειες, τα πράγματα μπορεί να έχουν πολύ άσχημη εξέλιξη. Δηλαδή, δεν τίθεται μόνο θέμα ανηθικότητας και έλλειψης ηθικών αρχών από την πλευρά του συζύγου, αλλά και το θέμα της αμεσότητας που δημιουργεί το facebook όταν δεν χρησιμοποιείται σωστά ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης, διευκολύνοντας παρόμοιες ανήθικες συμπεριφορές».
tro-ma-ktiko.blogspot.com