Σωκράτης Κόκκαλης Junior: Η γυναίκα που ερωτεύτηκε και η διάψευση της οικογένειάς του

Σοκ και αναστάτωση έχει προκληθεί από την είδηση πως ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior, ο γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, «έφυγε από τη ζωή» πριν από λίγες ημέρες.


Σε ηλικία μόλις 34 ετών και ενώ βρισκόταν στο Οχάιο της Αμερικής για επαγγελματικές του υποθέσεις, ο νεαρός άντρας έχασε τη ζωή του. Συγκεκριμένα, ήταν σε ξενοδοχείο του Κλίβελαντ εκεί όπου ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άτυχοι γονείς, Σωκράτης και Ελένη Κόκκαλη, πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση ενώ βρίσκονταν για διακοπές στη Μύκονο, και όπως ήταν φυσικό κατέρρευσαν.

Ενώ λοιπόν στο διαδίκτυο πολλά sites μίλησαν για μετάβαση της οικογένειας Κόκκαλη στις ΗΠΑ, προκειμένου να παραλάβουν την σορό του γιου τους, οι ίδιοι το διαψεύδουν και δεν παρέλειψαν να καταστήσουν σαφές πως δεν θα ήθελαν να μετατραπεί αυτό το τραγικό συμβάν σε αντικείμενο για κουτσομπολιό.

Oι διαδικασίες για την επιστροφή της σορού του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ στην Ελλάδα δεν είναι απλές και θα πάρουν κάποιο χρόνο μέχρι να ολοκληρωθούν. Για τον λόγο αυτό παραμένει ακόμη άγνωστο πότε και που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία.

Όσον αφορά τη γυναίκα στην οποία και οφείλεται η απομάκρυνση του Σωκράτη Κόκκαλη  Junior από τα κοσμικά, δεν είναι άλλη από την κόρη του πρώην εκδότη, Γιώργου Τσούτσια και της γνωστής κοσμικογράφου, Αθηνάς Κασιμάτη, ονόματι Μαρία Τσούτσια. Οι δυο τους διατηρούσαν σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια, και είχαν κάνει πολλούς να πιστεύουν πως το ειδύλλιό τους θα οδηγήσει άμεσα σε γάμο.

markos.tv/