Ένα μοντέλο απολύθηκε για τον πιο εξωφρενικό λόγο

Παρόλο που δεν είναι η αγαπημένη μας εβδομάδα μέσα στο μήνα, η περίοδος είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό, δεδομένου ότι...

το βιώνουμε όλες οι γυναίκες, ανά 28 (σχεδόν) μέρες. Τι γίνεται όμως όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα αφεντικό που αγνοεί τη φυσικότητα της έμμηνου ρύσης;
Μια κοπέλα με το όνομα Rachel Rickert, εργάζεται ως μοντέλο, και απολύθηκε επειδή είχε περίοδο.

Πολύ καλά διάβασες.

Η Rachel δούλευε ως μοντέλο σε ένα event, και παρόλο που ζήτησε επανειλημμένως να πάει στην τουαλέτα, της είπαν ότι έχει πολλή δουλειά για να φύγει από το πόστο της. Άργησε, λοιπόν, να αλλάξει το ταμπόν της, λερώθηκε και ζήτησε καινούριο κολάν και εσώρουχα, ενώ τηλεφώνησε στο πρακτορείο της για να εξηγήσει τι συνέβη.

Η εταιρεία στην οποία δούλευε της είπε να φύγει για το υπόλοιπο της νύχτας, παρόλο που εκείνη επέμεινε λέγοντας πως θέλει να μείνει, επειδή πληρωνόταν με την ώρα. Την επόμενη μέρα, ενημερώθηκε από την εταιρεία ότι παύει η συνεργασία τους.

Σε μια συνέντευξή της με το BBC, η ίδια δήλωσε: "Δε θα αφήσω τους ανθρώπους να φέρονται έτσι στις γυναίκες. Η περίοδος είναι κάτι απολύτως φυσικό και δεν χρειάζομαι κάποια ειδική μεταχείριση εξαιτίας αυτής. Απλά θέλω να με σέβονται σαν άνθρωπο και να μου επιτρέπεται να πάω στην τουαλέτα. Και να μην θεωρούμαι κακή εργαζόμενη επειδή χρειάστηκα να πάω στο WC".

Τι θα έκαναν όλοι αυτοί, ήθελα να 'ξερα, χωρίς τα όντα που αιμορραγούν μια φορά το μήνα.
tro-ma-ktiko.blogspot.com/