Δικαίωση για την Άβα Γαλανοπούλου! Δείτε πόσα χρόνια έφαγε ο πρώην της!


Μετά από αρκετό διάστημα και μάχες επί μαχών στα δικαστήρια, η Άβα Γαλανοπούλου δικαιώθηκε στην υπόθεση εξαπάτησης από τον πρώην σύντροφό της.


Η ηθοποιός έχασε αστρονομικό ποσό χρημάτων.Πλέον όμως η δικαιοσύνη αποφάνθηκε και καταδίκασε τον άντρα σε έξι χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση.

 Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Άβα Γαλανοπούλου έξω από τα δικαστήρια με την ίδια να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη από την έκβαση της υπόθεσης.

 «Αισθάνομαι ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Τους ευχαριστώ πολύ. Και πιο πολύ ευχαριστώ τον δικηγόρο μου τον Δημοσθένη Πέππα που είναι για εμένα ο φύλακας άγγελός μου και έδωσε πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ», δήλωσε η ηθοποιός «Θα τα πάρουμε τα χρήματα και άμεσα. Δεν θέλαμε καμία εκδίκηση. Θέλαμε η ενοχή να πείσει αυτόν τον άνθρωπο ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα, ή έστω κάποια χρήματα αν δεν τα έχει όλα.

Να φροντίσει και την σύντροφο που είχε να την τιμήσει και ουσιαστικά να τιμήσει τον εαυτό του», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της ηθοποιού.

http://newpost.gr

peoplegreece.gr