Αυτή είναι η απόφαση του ΕΣΡ για το "Game Of Love"

Αυτή είναι η απόφαση του ΕΣΡ για το Αυτή είναι η απόφαση του ΕΣΡ για το "Game Of Love"



Δε θα είναι τελικά το ΕΣΡ ο παράγοντας που θα αποφασίσει το μέλλον του ερωτικού reality του ΑΝΤ1 αφού το ίδιο το κανάλι προχωρά σε αυτορύθμιση του «προβλήματος» που προέκυψε με το περιεχόμενο της εκπομπής.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών που οδήγησε σε δίωξη τα μέλη του ΕΣΡ με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, οδήγησε στην αντίδρασή τους καθώς ψήφισαν και αποφάσισαν να μην πάρουν καμία απόφαση για το reality του ΑΝΤ1 όσο διαρκεί η δίωξή τους. Εμμέσως κατηγορούν την εισαγγελία ότι με την παρέμβασή της επιτρέπει στην εκπομπή να συνεχίσει να προβάλλεται απρόσκοπτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, οι δύο ποινές που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν η οριστική διακοπή του παιχνιδιού ή η μετακίνησή του μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, μαζί με χρηματικό πρόστιμο στον σταθμό και αυστηρή επίπληξη.

Το κανάλι αποφάσισε όμως μόνο του τη μετακίνηση του παιχνιδιού μετά τις 22.30 το βράδυ και τη πιθανή αντικατάσταση του στην prime time ζώνη από ένα νέο τούρκικο σήριαλ. Το παιχνίδι θα ρίξει αυλαία στα τέλη του Ιουνίου.

Πηγή: Youweekly.gr