ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση πλειστηριασμού του σπιτιού της Νόρας Βαλσάμη

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Νόρα Βαλσάμη και τον σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου
. Η πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου και ο σημαντικός σκηνοθέτης, κατάφεραν τελικά να σώσουν το σπίτι του μονάκριβου γιου τους, το οποίο κινδύνευε να βγει στο σφυρί λόγω χρεών σε τράπεζες.






"Δοξάζω το Θεό γιατί σώσαμε το σπίτι του γιου μας. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάναμε έναν διακανονισμό και όλα είναι πια σε καλό δρόμο" δήλωσε στην Espresso η ηθοποιός, φανερά ενθουσιασμένη.
Υπενθυμίζεται, ότι το ζευγάρι λίγο πριν το Πάσχα, αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που είχε. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο επί 40 χρόνια σύζυγός της, ανέβηκαν το δικό τους Γολγοθά, όταν η τράπεζα απείλησε να τους πάρει το σπίτι στη Ραφήνα που είχαν παραχωρήσει στο γιο τους. Ευτυχώς, όμως, όλα λύθηκαν.

Παρ' ότι εκείνη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εδώ και χρόνια, το γεγονός ότι σώθηκε το σπίτι του γιου τους, τη γέμισε με ανακούφιση. "Νιώθω καλύτερα με αυτήν την εξέλιξη και η υγεία μου πάει καλύτερα", δηλώνει από τη Σύρο, όπου περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου με τον άντρα της.

Πηγή πληροφοριών: Espresso